IT SECURITY PROFESSIONAL, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt ranskalaiselle asiakasyrityksellemme

IT SECURITY PROFESSIONALIA

määräaikaiseen työsuhteeseen (12kk) Olkiluotoon

Haussa on vähintään IT-tradenomin (alempi AMK) tutkinnon omaava asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka osaa tarpeen tullen olla säntillinen, tarkka ja tiukka, mutta myös joustaa tarvittaessa. Teknisiä taitoja vaaditaan Windows –ja Linux –käyttöjärjestelmien osalta; tehtävät pitävät sisällään laitteiden ja ohjelmistojen asennuksia, hardenointia ja ongelmien ratkaisua. Kokonaisuuksien ymmärtäminen katsotaan hyödyksi ja tehtävä edellyttää myös kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Myös valmius koulutusten pitämiseen katsotaan eduksi. Työympäristö on kansainvälinen ja työkieli englanti, joten sujuva englanninkielen taito on myös edellytyksenä tehtävään.

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae ko. tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisää mukaan englanninkielinen CV:si. Lisätietoa yrityksestä ja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Merja Nevalainen, puh. 050 501 0031.