Kesämyyjäksi Kokkolaan

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme työskentelemään asiakasyrityksessämme Kokkolassa kesäkuukausiksi

Myyjää 

Toimenkuvaan kuuluvat tyypilliset myymälätehtävät kuten kuorman purku, hyllytys ja asiakaspalvelu. 

Olet toimelias ja aikaansaava. Tykkäät asiakasläheisestä työstä ja tarjoat mielelläsi ratkaisua asiakkaan ongelmiin.

Sinulla on IT-perustaidot. Molempien kotimaisten kielten hallinta on etu, muttei vaatimus. Trukin käyttötaidosta on hyötyä.

Lähetä hakemuksesi heti www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Viimeinen hakupäivä on 20.4.2018, mutta paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi