PALVELUNEUVOJA (lippu.fi -kuluttajapalvelut)

Tamperelainen Lippu.fi on Suomen johtava kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumalippujen myynti- ja markkinointiyhtiö. Lippu.fi-kanavien kautta myydään vuosittain miljoonia lippuja tuhansiin tapahtumiin. Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun lähes 60 ammattilaisen voimin Tampereella, Helsingissä, Lahdessa ja Turussa. Myymme lippuja Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassa (www.lippu.fi), kuluttajapalvelussa, lähes 90 myyntipisteessä ja R-kioskeissa kautta maan. lippu.fi aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1996 ja olemme osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan.

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
5

Kuluttajapalvelumme kasvaa jälleen ja etsimme huipputiimimme PALVELUNEUVOJIA Tampereen toimipisteeseemme Technopolikseen. Monikanavainen asiakaspalvelu on osa uutta digitalisaatiostrategiaa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa lipunmyynti- ja varauspalvelut, lipputilausten käsittely, asiakastiedusteluihin vastaaminen, asiakkaiden ja myyntipisteiden ongelmatilanteiden ratkaiseminen, asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa sekä ovimyynnin tehtävät kumppaneidemme tapahtumissa. Työvälineinäsi ovat mm. puhelin, sähköposti, chat, Twitter, Facebook ja lipunmyyntijärjestelmämme.

Olet etsimämme henkilö, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen tekijä. Palvelet asiakkaita aina hymyssä suin ja palveluasenteesi välittyy asiakkaiden suuntaan puhelimen ja sähköisten viestimien välityksellä myös paineen alla. Mukaudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja varmistat, että sinulla on tarvittava tieto työssä onnistuaksesi. Olet tavoitteellinen tekijä ja lähdet rohkeasti mukaan saavuttamaan myös myyntitavoitteita. Arvostamme, että haluat kehittyä työssäsi lipunmyyntipalvelujemme asiantuntijaksi ja vaadit itseltäsi työssä hyviä tuloksia. Aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja puhelinasiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö sitoutuu tehtäviinsä ja tiiminsä, tuoden oman panoksensa ja kortensa kekoon työssä viihtymisen sekä tiimin onnistumisten eteen. Työssä vaaditaan hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua monia uusia järjestelmiä ripeästi. Edellytämme myös sujuvaa suomen, ruotsin ja englanninkielen taitoa.

Työt alkavat valituilla henkilöillä koulutuksella tiistaina 4.7.2017. Viikottainen työaika elokuusta lähtien on 10 – 37,5 tuntia ja työtuntimäärään vaikuttavat palvelujemme ruuhka-ajat sekä kausivaihtelut. Palveluaikamme ovat arkisin ja lauantaisin klo 8-21 sekä sunnuntaisin klo 10-18. Ovimyynnit ovat tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen sovittuina aikoina. Palkkaus ICT-alan työehtosopimuksen, palkkaryhmän kaksi mukaan. Työ on aluksi määräaikainen 30.4.2018 saakka, jonka jälkeen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työtilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan tapahtuma-alalla sekä mielenkiintoisen, haasteellisen ja ennen kaikkea sopivasti vaihtelevan työn, upeaa työporukkaa unohtamatta. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja työssä viihtymiseen. Työssä saat käyttöösi modernit työskentelyvälineet sekä tiimimme päivittäisen tuen ja kannustuksen.

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinnat tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä, touko-kesäkuun vaihteessa! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Area Manager Tuuli Lamminmäki 040 648 2647 tai tuuli.lamminmaki@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.