PALKANLASKIJA, Tampere

Meillä ymmärretään elämää. Perheyrityksenä tiedämme, että sitoutuneet työntekijät ovat tärkein menestystekijämme, ja ihmisten elämäntilanteet muuttuvat. Siksi me katsomme asioita kvartaalitaloutta pidemmälle, kokonaisuutena. Niin asiakkaan kuin työntekijöidemmekin näkökulmasta. Meillä ei ole pian 60-vuotisen taipaleemme aikana pidetty yksiäkään YT-neuvotteluita, tiukkoinakaan taloudellisina aikoina säästämistä ei ole tehty henkilökunnan kustannuksella. Meillä on pitkiä asiakas- ja työsuhteita. Vältämme keinotekoista hierarkiaa. Meillä toimitusjohtajan ovi on kaikille auki, ja haluamme ylläpitää keskustelevaa ja kuuntelevaa kulttuuria. Meillä on kokeneita konkareita ja tuoreempia tekijöitä, kaikki yhtä arvokkaita tiimin jäseniä.” TW-laskentapalvelut Oy on johtava tilitoimisto useilla toimialoilla Suomessa ja osa Tilitoimisto K.J. Westerberg Oy-konsernia. Asiakaskunta koostuu niin pienistä yrityksistä kuin suurista konserneista ja listatuista yhtiöistä. Tämä mahdollistaa palkanlaskijalle asiantuntijana kehittymisen juuri sopivan haastavien asiakkaiden parissa. Perheyrityksen juuret ovat vahvasti Tampereella. TW-laskentapalvelut Oy on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ulkoistettuun taloushallintoon ja talossa tehdään aktiivista ohjelmistokehitystä, jolla taataan sekä asiakkaalle että työntekijöille sujuvat sähköiset työvälineet.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
3

 

Nyt etsimme joukkoomme 2-3 PALKANLASKIJAA.

Palkanlaskennassa työskentelee kaksi 10 hengen tiimiä, joihin tarvitaan vahvistusta merkittävän asiakkuuden laajetessa. Asiakasyrityksemme vaihtelevat suuryrityksistä pieniin, mukana on mm. kaupan-, terveyspalvelu- ja kodinkonealan toimijoita, joista osalla on myös kansainvälisiä toimintoja. Palkanlaskennan ohjelmistona käytetään pääosin Mepcoa HRM:ää. Sovellamme useita työehtosopimuksia, tärkeimpinä terveyspalvelualan, kaupan, ICT, teknologiateollisuus sekä yksityisen sosiaalipalvelualan TES. 

Sinun työnkuvasi muovautuu osaamisesi sekä taitojesi pohjalta, sinulla on myös mahdollisuus itse vaikuttaa asiakkuuksien kokoon ja tyyppiin. Työssäsi sinulla on niin halutessasi myös kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. Tiedon jakamisen kulttuuri on meillä vahva. 

Sinulla voi olla monenlainen koulutustausta, ennen kaikkea arvostamme käytännön osaamista. Toivomme sinun hankkineen jo useamman vuoden verran käytännön työkokemusta palkanlaskennan työtehtävistä. Mikäli olet jo työssäsi soveltanut jotain yllämainituista työehtosopimuksista, se on ehdoton etu. Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa, ja käytät Exceliä sujuvasti työsi tukena. Olet halukas kehittämään ja kehittymään ja ylläpidät osaltasi positiivista ja vuorovaikutteista työkulttuuriamme. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työntantajalla. Tarjoamme myös merkittävät ja monipuoliset työsuhde-edut sekä miellyttävän, ergonomisen työympäristön hyvällä sijainnilla. 

Oletko sinä etsimämme helmi? Soita Area Manager Päivi Tammilehdolle 050 530 3377 ja kysy lisää – TW-laskennan nettisivut ovat parhaillaan uudistumassa- tai hae paikkaa Manpowerin kautta ja anna meidän soittaa sinulle! Aloitamme haastattelut pikimmiten, ja työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.