TALOUSASSISTENTTI, Kuopio

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt asiakkaallemme Kuopioon

TALOUS- JA HALLINTOASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    soveltuvaa koulutusta (tradenomi/yo-merkonomi)
-    muutaman vuoden kokemusta avustavasta kirjanpidosta (ostoreskontran tiliöinnit), laskutuksesta, myyntireskontrasta ja sisäisestä laskennasta ja raportoinnista
-    hyvää englannin kielen taitoa
-    kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja tarttua tehtäviin
-    joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

Lisäksi tehtäväalueeseen kuuluu HR:n ja palkanlaskennan avustavat tehtävät, hallintoasioissa avustaminen sekä yrityksen juoksevien asioiden hoitoa.

Tehtävässä on aloitus helmikuun alussa, joten toimithan ripeästi! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta ja liittämällä hakemuksesi tehtävään viimeistään 22.1.2018 mennessä.