TYÖNJOHTO- JA TOIMITUSVASTAAVA, Helsinki

Innogreen on erikoistunut uudenlaisten ja innovatiivisten vihersisustusratkaisujen kokonaisvaltaiseen suunnitteluun asiakkaiden erilaisten tarpeiden mukaan. Innogreen työllistää yli 40 intohimoisesti luontoon suhtautuvaa ammattilaista. Vihersisustuksen markkinajohtajana etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja tuoda luonto takaisin ihmisten keskuuteen. Innogreen tarjoaa mahdollisuuden kehittyä oman alansa parhaiksi asiantuntijoiksi sekä mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä oman intohimon ja motivaation puitteissa. Lue lisää innogreen.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Green House Effect Oy:lle TYÖNJOHTO- JA TOIMITUSVASTAAVAA johtamaan tuotannollisia ja logistisia toimintoja. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Green House Effect Oy:n työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Helsingin Konalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävässäsi vastaat viiden hengen varasto- ja tuotantotiimin operatiivisesta johtamisesta ja päivittäisestä esimiestyöstä. Henkilöstön osaamisen kehittäminen, työhyvinvoinnista huolehtiminen, sekä työturvallisuudesta vastaaminen kuuluvat tehtäviisi. Monipuolisessa roolissasi vastaat myös logististen toimintojen sujuvuudesta mm. toimimalla sisäänostajana pääasiassa Hollannissa sijaitsevien tavarantoimittajiemme suuntaan, sekä seuraamalla kuljetusten sujuvuutta.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta esimiestehtävistä tai työnjohdollisista rooleista. Viheralan taustan katsomme eduksi, mutta ammatillista taustaakin enemmän arvostamme aitoa kiinnostusta kasveja ja luontoa kohtaan. Muita tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät sosiaaliset taidot, sekä sujuva suomen ja englannin kielten osaaminen. Eduksi katsomme lisäksi aiemman opintojen tai työkokemuksen kautta hankitun ymmärryksen sisäänostamisesta ja varastonhallinnasta.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työympäristön, missä sinulla on mahdollisuus kehittää toimintamalleja sekä kehittyä itse ammatillisesti.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.