HITSAAJA, Vaasa

Järeä ja joustava täyden palvelun tilauskonepaja Palosaaren Metalli Oy, Palmet, on täyden palvelun tilauskonepaja, joka tarjoaa metallialan alihankintapalvelut hitsauksesta ja koneistuksesta pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon saman katon alta. Mittava kokemuksemme, monipuolinen konekanta ja suurtenkin kappaleiden käsittelyyn soveltuvat tilat ja nostokapasiteetti tekevät meistä järeän kumppanin teollisuuden eri tarpeisiin. Palmetilla on myös omia tuotteita, kuten seetirenkaita ja äänenvaimentimia, joita toimitetaan laivateollisuudelle. Lisäksi Palmet toimittaa räätälöityjä hitsaus- ja koneistuskiinnittimiä asiakkailleen. Palmetin liikevaihto on yli 4 M€ ja työntekijöitä on noin 40. Suoraa vientiä on liikevaihdosta noin 25 %. Suurimmat asiakkaat löytyvät metsäkone- ja kaivosteollisuudesta.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme liiketoiminnan kasvaessa ammattitaitoista

HITSAAJAA Vaasaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    alan koulutusta
-    kokemusta hitsauksesta
-    piirustusten lukutaitoa
-    ahkeruutta ja sitoutumista
-    valmiutta toimia itsenäisesti
-    reipasta asennetta

Katsomme aikaisemman työkokemuksen ja MAG-hitsausluokat eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi osana tiivistä työyhteisöä, kokeneiden ammattilaisten tukemana.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 1.4.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.