SALES DIRECTOR, Helsinki

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme tarvitsemme ihmisiä ja tiimejä, jotka mielellään haastavat nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Telialle 

RATKAISUHENKISTÄ SUUNNANNÄYTTÄJÄÄ SALES DIRECTORIN TEHTÄVÄÄN

Haluatko olla mukana muuttamassa maailmaa? Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin datakeskus, joka tarjoaa sekä suomalaisille että kansainvälisille yrityksille konesali- ja infrastruktuuripalveluita, ja muodostaa alustan uusille, neljännen teollisen vallankumouksen synnyttämille palveluille. Linkki sivuillemme

Tehtävässäsi vastaat Telian yritysasiakassegmenttiin keskittyvän tiimisi liiketoimintasuunnitelman luomisesta ja kehittämisestä. Luotsaat tiimiäsi tuloksellisesti, innostavasti ja systemaattisesti saaden joukkueesi menestymään ja varmistamaan kasvun uuden sukupolven Telco-busineksessä. 

Johdat tiimiäsi Telian johtoryhmän odotusten kautta antaen tiimillesi selkeät tavoitteet, rohkaisemalla, kannustamalla ja sitouttamalla heitä sekä tukemalla heidän kasvuaan työssään. 

Teet saumatonta yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Olet tiimisi kanssa rohkea ja intohimoinen asiakkaan liiketoiminnan rakentaja. 

Mitä etsimme?

Sinulla on kyky toimia tiimisi uudistumiskykyisenä ja aloitteellisena roolimallina mahdollistaaksesi tiimisi B2B-myynti- ja kasvutavoitteet. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja verkostoitumistaidot (asiakkaat, sisäiset sidosryhmät, yhteistyökumppanit) ja olet loistava tiimipelaaja. Sinulla on valmentava ja rohkaiseva tapa johtaa tiimiäsi. Toimit asenteellasi ja toimintatavallasi esikuvana tiimillesi. 

Sinulta löytyy vankkaa kokemusta myynnin ja ICT:n saralta sekä yritysasiakkaiden menestyksekkäästä hoitamisesta. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta erityisesti Datacenter/Cloud/IT Service Managementin saralta. Sinulla on erinomaiset johtamis- ja neuvottelutaidot sekä kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden merkityksen toimien asiakkaan luotettavana kumppanina ja neuvonantajana. 

Työotteesi on aktiivinen, innovatiivinen ja asiakaslähtöinen. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja omaat ”can-do”- asenteen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset aitiopaikalta seuraamaan tietoyhteiskunnan kehitystä ja sen tuomien uusien innovaatioiden ja palveluiden mahdollisuuksia ja haasteita. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen, tulosohjatun palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Joustavuus on meille itsestäänselvyys, oli kyse sitten ajasta, paikasta tai työvälineistä. 

Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista iloita ja olla ylpeitä. Huipputyypit ja tekemisen meininki merkitsevät meille paljon. Telialla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman urapolkusi suuntaan. Kurkista kulttuuriimme tarkemmin täällä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 13.8.2018 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa, sähköpostitse: heli.villa@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.