TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ / Kaustinen

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Kaustinen, Vimpeli, Evijärvi
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nopeaan tarpeeseen Metalli Järvelä Oy:lle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työskentelemään aluksi määräaikaisessa tehtävässä

Työssä menestyy ennen kaikkea ripeäotteinen ja omatoiminen tekijäluonne. Rutiiniluonteisessa linjastotyössä vaaditaan kuitenkin tarkkuutta ja huolellisuutta. Asenteeltasi olet positiivinen ja työtä pelkäämätön. Koulutusta tai aiempaa kokemusta metallialalta ei vaadita, pääset työhön kiinni nopeasti, jos olet innostunut oppimaan uutta ja kiinnostusta työntekoon löytyy.

Työtä tehdään päivä tai tarpeen vaatiessa kahdessa vuorossa.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Viimeinen hakupäivä on 17.6.2018, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa välittömästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi