KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ, Seinäjoki/Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki, Vaasa
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Rakennusala - Construction, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakasyrityksellemme 

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ Seinäjoelle tai Vaasaan

Kiinteistöpäällikön tehtävänä on vastata yrityksen kiinteistöjen kehittämisestä, ylläpidosta ja hoidosta. Monipuolisen tehtävän ydin on kiinteistöjen managerointi. Toimit rakennusprojekteissa ohjaajana ja valvojana, olet kustannustietoinen ja taitava verkostojen ylläpitäjä. Ymmärrät myös kaupallista puolta, olet vastuussa kiinteistöjen vuokraamisesta ja osaat toimia eri sidosryhmien ja viranomaisten kanssa tehtävän vaatimalla tavalla.

Olet koulutukseltasi rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Odotamme kokemusta projektien johtamisesta ja työkokemusta vastaavasta. Odotamme myös vahvaa kokonaisuuksien hallintaa ja kiinnostusta myös korjauskohteisiin. Toivomme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Sinut perehdytetään tehtävään ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Tehtävän sijaintipaikka on Seinäjoki tai Vaasa. 

Tuntuuko tehtävä omalta? Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 

Hae tehtävää viimeistään 29.7.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi