AFTER SALES SPECIALIST, Vantaa

Husqvarna Construction Products on maailman johtava rakennus- ja kiviteollisuuden varusteiden ja timanttityökalujen toimittaja. Tarjoamme kaikkialla maailmassa tehokkaita ja luotettavia varusteita, joiden avulla ammattikäyttäjät voivat olla ylpeitä hyvin tekemästään työstä. Husqvarna Construction Products on osa maailmanlaajuista ruotsalaista Husqvarna –konsernia, jossa työskentelee noin 15.000 huippuammattilaista.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Husqvarna Construction Products vahvistaa joukkoaan ja etsii nyt Vantaan toimipisteeseensä jälkimarkkinoinnin ammattilaista vastaamaan jälkimarkkinoinnin asiakaspalvelun sujuvuudesta. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Olet asiakaspalveluhenkinen, teknisesti osaava ja tarmokas. Olemme toimialamme innovaatiojohtaja ja tuotteemme ovat teknisiä ja siksi sinulla tulee olla kykyä tekniseen ajatteluun ja halua oppia uutta. Olet tärkeä osa pientä ja motivoitunutta joukkuettamme ja työpanoksesi vaikuttaa myös merkittävästi yhtiömme asiakastyytyväisyyteen. Siksi työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja asiakaslähtöistä ajattelua.

Asiakkaamme ovat rakentajia sekä rakentajia palvelevia yrityksiä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää perustason ymmärrystä rakentamisesta, jotta pystyt tarjoamaan laajasta tuotevalikoimastamme oikeat tuoteratkaisut asiakkaillemme.

Tehtäviisi kuuluu itsenäinen asiakaspalvelutyö sekä puhelimitse että kasvotusten noutomyymälässämme rakennusalan urakoitsijoille, konevuokraamoille ja jälleenmyyjille. Toimit itsenäisesti jälkimarkkinointiin liittyvässä asiakaspalvelussa asiakkuuksistamme vastaavien aluepäälliköiden sekä muun organisaatiomme tukena. Tehtäviisi kuuluvat ulkoisen ja sisäisen asiakaspalvelun lisäksi mm. laskutus- ja asiakastietojen hallinnasta huolehtiminen. Lisäksi huolehdit keskeisten asiakaspalveluprosessiemme kuten tilaustenkäsittelyn ja asiakastoimitusten sujuvuudesta ja niiden kehittämisestä.

Aikaisempi kokemus vastuullisesta asiakaspalvelu- tai jälkimarkkinoinnin tehtävistä teknisiltä aloilta katsotaan merkittäväksi eduksi hakijoille. Työssä menestyminen edellyttää myös hyviä IT-taitoja sekä englanninkielen taitoa, jota tarvitset päivittäisessä kanssakäymisessä Ruotsissa sijaitsevan pääkonttorimme kanssa.

Tarjoamme dynaamisen kansainvälisen yrityksen kilpailukykyiset edut, perusteellisen tuotekoulutuksen tehtävään Ruotsissa, kehittymismahdollisuudet huipputuotteiden parissa sekä viihtyisän työilmapiirin. Tulevat kollegasi ovat innokkaita, ammattitaitoisia ja osaavia.  Avoin ja kehityshakuinen yrityskulttuurimme mahdollistaa sinulle monipuolisen toimenkuvan sekä kehittymisen työssäsi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.