MARKETING SPECIALIST, Helsinki

KOMPAN on maailman suurin ulkoleikkivälineiden ja ulkokuntoilulaitteiden valmistaja, joka on saanut tunnustusta innovatiivisista ja laadukkaista tuotteistaan kansainvälisesti. Yhtiöllä on yli 1100 työntekijää ja toimintaa yli 80 maassa. Toiminnan kasvaessa voimakkaasti KOMPAN rekrytoi lisää henkilöstöä myös Suomen organisaatioonsa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

KOMPAN Suomi Oy on voimakkaassa kasvussa, ja etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimistolle Lauttasaareen jo lyhyen työkokemuksen hankkinutta

MARKETING SPECIALISTIA

Tehtävä on loistava mahdollisuus innovatiiviselle ja motivoituneelle markkinoinnista kiinnostuneelle henkilölle. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin mielellään maalis-huhtikuun aikana.

Marketing Specialistina työskentelet monipuolisissa markkinoinnin työtehtävissä. Vastaat Suomen organisaation markkinoinnista. Toimit erittäin läheisessä yhteistyössä konsernin globaalin markkinoinnin kanssa. Jalkautat ja muokkaat konsernista tulevia kampanjoita, lanseerauksia ja sisältöä Suomen organisaatiolle sopivaksi. Luot yhteistyössä myynnin kanssa liiketoimintaa tukevia markkinointitoimia. Tuet tehtävässäsi myyntiorganisaatiota, mm. kampanjoiden koordinointi ja toteutus, myyntimateriaalit sekä osallistut alan messuille ja asiakastilaisuuksiin. Toimit CMS-järjestelmän pääkäyttäjänä ja vastaat verkkosivujen ylläpidosta. Tehtävä on hyvin itsenäinen, mutta tukenasi ovat sekä konsernin markkinointiosasto että markkinointikollegat ympäri maailman. Raportoit tehtävässäsi Suomen maajohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-  Muutaman vuoden kokemusta markkinoinnista. Sinulla ei tarvitse olla usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta sinulta löytyy sitäkin enemmän aitoa kiinnostusta ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Etenkin digi-osaaminen katsotaan eduksi.

-  Itsenäistä ja aktiivista otetta sekä kykyä toimia rakentavasti osana tuloshakuista myyntiorganisaatiota

-  Analyyttista ja oma-aloitteista työotetta

-  Hyviä kommunikointitaitoja, innostunutta ja positiivista asennetta

-   Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä vahvaa englannin kielen taitoa

-   Sujuvaa IT-osaamista

Tarjoamme mielenkiintoisen ja motivoivan työn leikin ja liikunnan näköalapaikalla, alan huipputuotteiden parissa. Työskentelet osana kunnianhimoista ja tavoitehakuista organisaatiota sekä yhtiön innovatiivista ja myyntiorientoitunutta kulttuuria. Olet osa aidosti kansainvälistä, energistä ja kehityshaluista markkinointiorganisaatiota, mutta pääset osaltasi vaikuttamaan Suomen markkinointitoimenpiteisiin ja näyttämään omat kykysi. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta viimeistään 25.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi.  

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.