TEOLLISUUSMAALARI, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme reippaita

TEOLLISUUSMAALAREITA Vaasaan

Olethan huolellinen, tarkka, omatoiminen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Voit olla nainen tai mies, alan uusi lupaus tai kokenut konkari, olet näppärä käsistäsi ja pitkäjänteisyys on vahvuutesi. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavasta. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ammattilaisten parissa.

Työtehtäviin kuuluu teollisuusmaalaukseen liittyviä aputehtäviä, sekä korkeapaineruiskumaalaustyötä. Sinut perehdytetään tehtävään. 

Työsuhde on aluksi määräaikainen 6 kk, jonka jälkeen tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työ on 1-vuorotyötä ma-pe, toivomme valmiutta mahdolliseen vuorotyöhön. 

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 6.5.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Voit myös hakea tehtävää heti www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.