Puhelinmyyjiä iltavuoroon

Uusin leikkikirjamme julkaistaan helmikuussa ja haemmekin nyt vahvistuksia iltavuoroomme kuluttajamyyntiin. Tuotteemme tutustuttavat nykyajan lapsia perinteiseen leikkiin. Ei siis mitään lehtimyyntiä vaan olemme hyvänmielen asialla!

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
3

Etsimme iltavuoroon klo 16.30-20.30 myyntihenkisiä, työtä pelkäämättömiä ja iloisia puhelinmyyjiä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön hyvillä kulkuyhteyksillä Helsingin Kampissa. Ilmapiiri meillä on mukavan rento, josta kertonee myös pisimmät yli seitsemän vuoden työsuhteemme. Torstaisin iltavuorossa vietetään pizza-torstaita!


Meillä palkkauksen voi valita joko tuntipalkkana (8€/h) tai provisio-pohjaisena. Iltavuorossa työskennellään neljä päivää viikossa eli sinulle jää runsaasti myös vapaa-aikaa. Työvuorot ovat myös joustavasti sovittavissa opintojen ohelle.


Meille voi hakea ilman kokemustakin, sillä koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta.


Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!


Voit laittaa kysymyksiä sähköpostilla tai soittaa numeroon 040 540 3774.


Olemme vuodesta 2009 toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja elvyttää perinneleikkiajatusta osana nykyajan lasten ja perheiden arkea - toivoen Kirkonrotan, Purkkiksen ja Tervapadan vauhdittavan mahdollisimman monen pihapiirin leikkihetkiä!


Tavoitteenamme on, että lapset ja perheet kokoontuisivat leikkimään perinteisiä leikkejä osana mukavaa vapaa-ajan yhdessäoloa. Uskomme perinteisten leikkien tarjoavan loistavan vapaa-ajan aktiivisen vaihtoehdon tietokoneen liialliselle "hupikäytölle". Täyttäen täten osan liikuntapiirakkaa tuoden samalla hymyn huulille.


Uskomme, että liikkuakseen ei tarvitse aina urheilla tai kilpailla - leikkien liikkuu huomaamatta!