ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÄ, Kokkola

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction, IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt asiakkaallemme Kokkolaan

ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Kokoaikaiseen, määräaikaiseen tehtävään

Olet koulutukseltasi mieluiten elektroniikka- tai sähkö-/automaatioasentaja. Tehtäviisi kuuluu erilaiset tehtävät elektroniikan parissa kuten ohjelmointi, testaaminen, juottaminen ja muu mekaaninen työstö. Työ vaatii sorminäppäryyttä ja kykyä nähdä vastaantulevissa haasteissa kehittämismahdollisuuksia. Kokemus elektroniikan tai muun rakentelun parista joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta katsotaan eduksi. On jopa mahdollista, että olet kokemuksen kautta pätevöitynyt elektroniikkanikkari.

Arvostamme työssä huolellisuutta ja tarkkuutta, mutta edellytämme huumorintajuista suhtautumista tiiviiseen tiimityöhön. Pärjäät työssä suomen ja englannin kielellä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi välittömästi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Emme valitettavasti pysty vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576