VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄTÖIHIN, Tampere

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
10

 

Oletko reippaalla asenteella ja korkealla työmotivaatiolla varustettu tekijä, joka nauttii aktiivisesta työnkuvasta? Koetko olevasi parhaimmillasi ympäristössä, missä sinun ei tarvitse istua saman työpöydän ääressä yhdeksästä viiteen pyörittäen Excel kaavioita? Jos vastauksesi on edellisiin kohtiin kyllä, niin tämä työpaikka voi olla sinun näytön paikkasi! 

Haemme asiakkaallemme ahkeria VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄTÖIHIN Tampereelle.

Haemme ahkeria positiivisen asenteen omaavia varastotyöntekijöitä kahteen eri toimipaikkaan vaihteleviin varaston ja logistiikan tehtäviin. Toiseen toimipaikkaan etsimme trukinajotaitoisia asiakasrajapinnassa työskenteleviä henkilöitä, joilla trukki ei mene seinästä läpi ahtaissakaan paikoissa. Toisen toimipaikan päätehtäviin kuuluu pientavaran vastaanotto ja hyllytys asiakkaamme tiloissa. Tehtävissä pääset työskentelemään monipuolisten varaston tehtävien parissa hyvällä energialla varustetussa työyhteisössä. Voit olla joko kokemusta kartuttanut varastoalan konkari tai vasta ensimmäiset askeleet työurallaan ottanut tulevaisuuden superstara, sillä tässä tehtävässä onnistuminen vaatii ennen kaikkea ahkeraa työotetta, halua oppia sekä työtä pelkäämätöntä asennetta! 

Alustavasti etsimme tehtävään vahvistuksia kesän yli, mutta työn kohdatessa tekijän saattaa töitä löytyä myös kesäsesongin jälkeen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Aktiivista ja itsenäistä työotetta 
- Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
- Positiivisuutta ja yhteistyökykyjä
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Suomen kielen taitoa
 
Eduksi katsomme:
- Logistiikan tutkinnon
- Kokemuksen varastotyöstä 
- Kokemusta WMS varastojärjestelmästä

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden pituus määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä on erinomainen tilaisuus saada jalkaa oven väliin varastoalan töiden puolesta ja näyttää oma osaamisensa varastoalan ammattilaisten joukossa!  

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 21.4.2019 saakka, mutta paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja näin ollen paikat saattavat olla kokonaisuudessaan täytettynä ennen hakuajan päättymistä, joten toimi nopeasti!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Hannu Pelli numerossa 040 193 0347 tai sähköpostilla hannu.pelli@manpowergroup.fi