SALES & MARKETING TRAINEE, Helsinki

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja. Yhtiö työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa. Manpower®, Experis®, Right Management® ja ManpowerGroup® Solutions palvelevat 400 000 asiakasorganisaatiota tarjoamalla niiden muuttuviin työvoimatarpeisiin kattavan valikoiman HR-ratkaisuja – henkilöstövuokrauksesta rekrytointiin ja ulkoistetuista palveluratkaisuista uramuutospalveluihin. Pohjoismaissa ja Baltiassa yhtiö on markkinajohtaja. Vuonna 2017 ManpowerGroup on valittu seitsemännen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Sales & Marketing Trainee

Haemme avointa ja aktiivista harjoittelijaa myynnin ja markkinoinnin tukitehtäviin vähintään viideksi kuukaudeksi. Meillä pääset mukaan monipuolisiin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin ja voit tarvittaessa suorittaa myös opinnäytetyön. Toivomme, että pääsisit aloittamaan tässä tehtävässä huhtikuun alussa.

Tehtäviisi kuuluu
Toimia myynnin tukena monipuolisissa tehtävissä, kuten tarjousten tekemisen avustamisessa, liidien käsittelyssä, asiakastyytyväisyyskyselyiden koordinoinnissa sekä asiakastietojen ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Markkinoinnin osalta tehtävät keskittyvät pääasiassa markkinoinnin automaatioon, liidituotantoon sekä niihin liittyviin järjestelmiin. Tehtäviisi kuuluu myös paljon muita erilaisia koordinointi- ja raportointitehtäviä. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi kiinnostuksesi pohjalta, halutessasi pääset mm. mukaan myyntikäynneille.

Olet etsimämme henkilö, jos olet…
- ammattikorkeakoulu-  tai korkeakouluopiskelija, esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva liiketalouden opiskelija  
- hallitset hyvin MS Office työkalut ja opit nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä
- pystyt suomen kielen lisäksi ilmaisemaan itseäsi myös englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti
- oma-aloitteinen, reipas ja kehityshaluinen tiimityöskentelijä

Tarjoamme sinulle
- mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta monipuolisessa roolissa
- hyvät verkostoitumismahdollisuudet
- mukavan työyhteisön ja pääset tutustumaan suureen organisaatioon
- kokopäiväisen harjoittelupaikan vähintään viideksi kuukaudeksi, jossa pääset itsenäisesti kehittämään tehtävänkuvaa
- harjoittelupalkkion 500 € /kk sekä lounasedun
- tukea työllistymisessä harjoittelun jälkeen, käytössäsi on koko ManpowerGroupin työpaikkatarjonta sekä ammattirekrytoijat ja urakonsultit.

Hae tehtävää rekisteröidyllä CV:llä mahdollisimman pian, klikkaamalla HAE-painiketta. Lisätietoa tehtävästä saat Miia Elolta puhelimitse numerosta 0405754261 torstaina 22.2 ja 1.3 klo. 14-16 tai sähköpostitse miia.elo@manpowergroup.fi sekä Tiina Kuuselalta puhelimitse numerosta 0451302191 tiistaina 27.2 ja perjantaina 2.3 13-14 tai sähköpostitse tiina.kuusela@manpowergroup.fi.