TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ, Seinäjoki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Seinäjoelle

Työsuhde on aluksi määräaikainen n. 6kk, mutta sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. osien kasaamista, liimausta ja pakkausta. Työ on 1-vuorotyö ma-pe. Sinut perehdytetään tehtävään huolellisesti.

Edellytämme sinulta reippautta, omatoimisuutta ja tarkkuutta. Työkokemus tuotantotyöstä ei ole edellytys, halu oppia ja hyvä asenne riittävät. Plussaa on, jos työkalut pysyvät kädessäsi ja trukilla ajotaito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja vaihtelevat työtehtävät. 

Toimi nopeasti, työ alkaa heti! Tässä on hyvä mahdollisuus nuorelle kartuttaa työkokemusta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Marilta puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Voit myös hakea tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Rekisteröidy hakijaksi www.manpower.fi – sivuilla ja painamalla Hae-painiketta tehtävän kohdalla.