FLEET MANAGER, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
3

 

Oletko kiinnostunut autoista sekä mekaniikasta ja aina halunnut työskennellä reaalimaailman autot ja virtuaalimaailman ITn yhdistävän palvelun parissa? Nyt sinulle on siihen mahdollisuus

Fleet Managerin

roolissa, jota etsimme asiakkaallemme Helsinkiin. Tehtävä on vuoden määräaikaisuus, joka alkaa huhtikuun alussa ja tavoitteena tämän jälkeen on rekrytoituminen suoraan asiakasyritykseen. Ensimmäisen kuukauden aikana sinut koulutetaan perusteellisesti työtehtäviisi, työkaluihin ja käytäntöihin.

Työtehtäviisi kuuluu autojen saatavuuden takaaminen sekä niiden optimaalisesta käyttöasteesta huolehtiminen. Omalla työlläsi vaikutat palvelun korkeaan laatuun yhdessä palvelupartnerien kanssa. Pyrit jatkuvasti kehittämään päivittäisiä prosesseja ja toimintapoja, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen palvelun. Pääset yhdistämään toimisto- sekä kenttätyön, eivätkä päiväsi ole koskaan samanlaisia.

Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja taitava ongelmanratkaisija, jolla on erinomaiset kommunikointitaidot. Taustaltasi olet esimerkiksi hiljattain valmistunut mekaanikko, tai innostunut autoista harrastuksen kautta. Olet aikaisemmin työskennellyt esim. autoalalla ja sinulla on osaamista esim. ITstä, autotekniikasta ja elektroniikasta.​Olet asiakaslähtöinen ja haluat varmistaa että asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Erinomainen suomen- sekä englanninkielentaito on edellytys tehtävässä onnistumisessa. IT ja IT-järjestelmät kiinnostavat sinua ja nautit vapaa-ajallasi esimerkiksi online strategiapeleistä. Pidät ongelmanratkaisusta ja pystyt työskentelemään useamman eri asian parissa samanaikaisesti.

Olet valmis myös tekemään työtä vuoroissa, jotka ajoittuvat todennäköisesti klo 7-20 välille, maanantaista sunnuntaihin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti 'hae nyt' painikkeen kautta. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä