SVETSARE, Nykarleby

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Uusikaarlepyy
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Vi söker en MIG/MAG-kunnig svetsare till vårt kundföretag i Nykarleby. Av de sökande kräver vi lämplig utbildning inom branschen, samt arbetserfarenhet av MIG/MAG-svetsning. Du har förmåga att läsa konstruktionsritningar och du är kvalitetsmedveten och ansvarsfull för det egna arbetsresultatet.

Intresserad? Sök tjänsten genom att registrera din CV på vår adress www.manpower.fi och länka din ansökan till tjänsten “SVETSARE” senast 30.5.2018.

Tilläggsuppgifter om tjänsten ger ManpowerGroup, Recruitment Consultant Susanne Mitts, 040 198 5973, susanne.mitts@manpowergroup.fi.