IAM-konsultti

Spellpoint tarjoaa asiakkailleen identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan ratkaisuja ja palveluja (IAM). Ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaprosessit ja miten IAM tukee ja tehostaa näitä prosesseja. Ketterä ja pieni organisaatiomme tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa omaan sekä yrityksen kehittymiseen. Työskentelemme IAM-kentän aallonharjalla uusimpien tekniikoiden ja ratkaisujen parissa. Työskentely meillä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oppia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme joukkoomme

Senior-tason IAM-konsulttia

toimimaan asiakasprojekteissamme. Kokemuksesi kautta pystyt toimimaan itsenäisesti sekä tarvittaessa ohjaamaan ja koordinoimaan projektitiimin tekemistä isommissa hankkeissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-        Aikaisempaa kokemusta IAM-ratkaisuiden toteuttamisesta ja/tai tukemisesta

-        Yhden tai useamman IAM-valmisohjelmistotuotteen hyvää tuntemusta

-        Laajaa tietoteknistä osaamista sisältäen scriptaus ja ohjelmointiosaamista

-        Ymmärrystä ja osaamista tietojärjestelmien integraatioista

-        Aktiivista otetta asioiden kehittämiseen

-        Uskallusta esittää näkemyksiä ja suosituksia asiakkaille

-        Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Työnkuvan kannalta on eduksi mikäli sinulla on IT-arkkitehtuuri- sekä tietoturvaosaamista. Hallussasi olevalla koodikielellä ei ole väliä, vaan innokkuudella oppia tarvittaessa uutta. Uskomme että yhden ohjelmointikielen taituri pystyy tarvittaessa ottamaan suvereenisti toisenkin haltuun.

Spellpointilla pääset mukaan todelliseen tekemiseen meininkiin; monipuolisen asiakaskuntamme kautta pystyt kasvattamaan osaamistasi eri IAM-tuotteiden skaalassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian Manpowerin sivujen kautta painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Resourcing Consultant Tessi Reispakka, tessi.reispakka@manpowergroup.fi.

Spellpoint on kotimainen IT-palveluyritys, jolle ominaista on yhdessä tekeminen, avoin keskustelu, olennaiseen keskittyminen ja korkea ammattitaito.

Olemme keskittyneet IAM-ratkaisujen toimittamiseen. IAM-ratkaisuiden osalta olemme alan pioneereja Suomessa, olemmehan toimineet alalla jo vuodesta 2000. Palvelutarjontaamme kuuluvat konsultointi, ratkaisusuunnittelu, toteutus, käyttöönotto sekä ylläpito ja tuki.

Liikevaihtomme on noin 3 miljoonaa euroa ja työntekijöitä tällä hetkellä 25. Vaikka olemmekin pieni yritys, työskentelemme vaativissa hankkeissa ja toimimme suurten sekä keskisuurten yritysten kanssa, usein kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tutustu meihin osoitteessa www.spellpoint.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.