OSA-AIKAINEN KONEENKULJETTAJA, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt osa-aikaista KONEENKULJETTAJAA Turun seudulla sijaitseviin katuylläpito ja kiinteistökohteisiin. Arvostamme kokemusta mm. Wille-koneista, traktoreista, kuorma-autoista tai muista työkoneista. Työtehtäviisi kuuluu sopimuksen mukaan esim. lumeajoa, hiekoitusta, kuormausta, aurausta etc. 

Työajat ja määrät vaihtelevat jonkin verran säiden mukaan.

Toivomme sinulta:
- oma-aloitteisuutta, reippautta ja ahkeruutta
- tarkkuutta, huolellisuutta ja turvallisuusohjeiden noudattamista 

Voit aloittaa työt sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään alkuvuodesta 2019.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Liitä mukaan palkkatoiveesi.
 
Hae tehtävää viimeistään 14.1.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti  Esko Saurio puh. 040-647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi.