Projektipäällikkö / Laitex Oy

Valmistavan teollisuuden projektipäällikkö. Haluatko tulla mukaan nykyaikaiseen työyhteisöön ?

Työpaikan sijainti: 
Vantaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

Projektipäällikkö valmistavaan teollisuuteen / Laitex Oy


Laitex Oy on perheomisteinen yhtiö, jonka toimintakulttuuri tiivistyy arvoihin: vastuullisuus, rohkeus ja asiakkaan onnistuminen.  


Tehtävänäsi on vastata asiakasvaatimusten mukaisesta projektien toteutuksesta yhteistyössä Laitex Oy:n muiden osaajien kanssa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta kokemusta valmistavan teollisuuden projektien johtamisesta, yhteistyökykyä, soveltuvaa teknistä osaamista, kielitaitoa ja matkustusvalmiutta. 


Arvostamme erityisesti kokemustasi ja onnistumisiasi prosessiteollisuuden asiakasprojekteissa.


Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, jossa henkilöstöä arvostetaan aidosti. Luonnollisesti saat myöskin kilpailukykyiset työsuhteen ehdot ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittymiseen myöskin pidemmällä aikavälillä. 


Toivomme, että voit työskennellä ensisijaisesti Lappeenrannassa tai Vantaalla, mutta olemme valmiit keskustelemaan tarvittaessa myöskin muista vaihtoehdoista. 


Jos tunnistat itsessäsi luottamusta herättävän teollisuuden projektiosaajan, joka haluaa tulla mukaan arvostettuun ja menestyvään perheomisteiseen yhtiöön - lähetä hakemuksesi ja CV 2.11.2018 mennessä: hakemukset@dreamleader.fi.


Lisätietoja: DreamLeader Oy, Tomi Kasurinen, 050 3615121, tomi.kasurinen@dreamleader.fi