SOVELLUSASIANTUNTIJA, Ylöjärvi

Huurre on kansainvälinen kylmäalan teknologia- ja asiantuntijayritys. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme mitattavissa olevaa lisäarvoa varmistamalla heidän kriittisen kylmäketjunsa tehokkuus ja turvallisuus. Asiakkaitamme Suomessa ovat elintarviketeollisuus, logistiikkakeskukset, rakennusurakoitsijat, päivittäistavarakauppa ja kiinteistönhuolto, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt. Huoltoverkostomme on valtakunnallinen, Huurteella on 15 toimipistettä Suomessa. Huurre työllistää tänä päivänä noin 650 työntekijää viidessä eri maassa ja sen liikevaihto oli 133 miljoonaa euroa vuonna 2016. www.huurrefinland.fi

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa
Tehtäväalue: 
IT, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Ylöjärvelle toimipisteellemme SOVELLUSASIANTUNTIJAA / PLATFORM SPECIALIST

Toimit Huurre iTop jäähdytysautomaatiojärjestelmän käyttöönottotehtävissä, iTOP palvelu on internetin kautta toimiva kylmälaitteiden etävalvonta- ja ohjauspalvelu. Tehtävä sisältää automaatioverkkojen integrointia teknologia-alustaan, laitteiden alustuksia ja teknistä tukea asiakkaille.

Toivomme sinulta teknistä osaamista kiinteistöjen automaatiojärjestelmistä (esimerkiksi Modbus, PLC, kylmälaitteet jne), tietoverkko-osaamista sekä erilaisten IP-pohjaisten teknisten toteutusten tuntemusta. Olet työssäsi yhteydessä asiakkaisiin, joten tarvitset myös asiakaspalveluhenkistä otetta, ryhmätyökykyä sekä rohkeaa asennetta olla yhteydessä moniin sidosryhmiin. Kielitaito vaatimuksena on sujuvaa englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät kasvavan teknologian parissa, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä koulutuksen tehtävään. Tehtävä on kokoaikainen arkityö.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisääthän palkkatoiveesi mukaan hakemukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, 040 674 3150 tai mikko.keskinen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.