MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Laskurahoituksen edelläkävijä Finance Link Oy on rahoitusyhtiö, joka on jo lähes 20 vuoden ajan auttanut suomalaisyrityksiä maksuvalmiuden parantamisessa ja luottoriskien hallinnassa. Vuonna 2016 käsittelimme lähes 80 000 laskua ja kauttamme kulkenut rahavirta oli noin 300 miljoonaa euroa. Voimakkaasti kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Arvostamme alalle sopivaa koulutusta ja työkokemusta, mutta kaikkein tärkeintä meille on, että sovit osaksi tiimiämme! Lue lisää palveluistamme https://www.financelink.fi/ sekä tutustu Finance Linkin tiimiin ja arkeen Instagramissa.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Keski-Suomi, Tampere, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Myyntipäällikkönä tulet työskentelemään Pirkanmaan alueen sekä Keski-Suomen maakuntien pienyritysten päättäjien kanssa ja tarjoamaan heille Finance Linkin ratkaisuja myyntisaamisten rahoittamiseen. Työ on aktiivista uusasiakashankintaa, joka tapahtuu pääosin henkilökohtaisissa tapaamisissa alueen yrittäjien ja yrityspäättäjien kanssa. Työsi pääpaino on itsenäisessä työskentelyssä, mistä johtuen olet oma-aloitteinen, omaat vahvan itseluottamuksen ja pyrit itsenäisesti tuloksiin. Rautaisena ammattilaisena tunnistat myös organisaatioiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä vakuutat asiakkaat talousasioiden tuntemuksellasi.

Kykenet myös luomaan omaa verkostoa ja ylläpitämään järjestelmällisesti asiakassuhteita. Osallistut säännöllisesti myyntikokouksiin Finance Linkin päämajassa Helsingissä sekä toimit yhteistyössä muiden alueiden myyntipäälliköiden kanssa. 

Myytäväksesi saat Finance Linkin vaivattomat ja nopeat ratkaisut, jotka tarjoavat yritykselle mahdollisuuden optimoida kassavirtaansa, parantaa käyttöpääomatilannettaan ja sitä kautta myös kasvaa. Omaa työskentelyäsi taas tukevat mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi hiotut sisäiset prosessit.
Tulet menestymään työssäsi, kun olet tavoitteellinen, aktiivinen ja pystyt saavuttamaan tulevan asiakkaasi luottamuksen. Omalla menestykselläsi vaikutat keskeisesti myös uuden myyntiorganisaation menestykseen.

Odotamme sinulta

- kokemusta ja näyttöjä onnistumisista B2B-myyntityössä ja uusasiakashankinnassa, 
- kykyä ymmärtää yritysten taloutta ja keskustella siitä asiakkaiden kanssa 
- vahvaa sosiaalista pelisilmää, kykyä vakuuttaa ja halua kuunnella asiakasta 
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
- pitkäjänteisyyttä ja halua saavuttaa kovat, mutta realistiset myyntitavoitteet 

Katsomme eduksesi

- ruotsin kielen taidon
- aiemman kokemuksen rahoitus-, pankki- tai vakuutustoimialalta

Tarjoamme sinulle

- rahoitusalan nopeimmat ja helpoimmat ratkaisut myytäväksesi 
- vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen
- nuorekkaat ja energiset työkaverit 
- mahdollisuuden onnistua ja kasvaa Finance Linkin mukana

Hae tehtävää heti rekisteröimällä CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa www.manpower.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin seniorikonsultti Jani Laine (puh. 045 257 2526 tai email: jani.laine@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.