PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

Haemme asiakkaallemme

Projektipäällikköä

käynnissä olevaan EU tietosuoja-asetukseen (GDPR:n) valmistelu- ja toteutusvaiheeseen Espooseen. Tehtävä alkaa tammikuussa 2018 ja jatkuu kesäkuuhun 2018, tehtävässä toimitaan Experiksen konsulttina asiakkaamme tiloissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä haetaan ensisijaisti vahvaa osaamista ja kokemusta toimintatapojen määrittelystä, käyttöönotoista ja muutoksien käytännön läpiviennistä.

Muut vaatimukset

- Aikaisempaa näyttöä projektin haltuunotosta
- Kyky koordinoida, ohjata ja seurata lukuisten asiakkaamme sisäisten tahojen toimintaa
- Dynaaminen ja käytännönläheinen ote ja kyky johtaa monista eri osaamisalueista ja organisaatioista koostuvaa projektitiimiä

Eduksi lasketaan

- GDPR-asiaosaaminen (ei kuitenkaan välttämätöntä)
- Aikaisempi kokemus energia-alalta

Työtehtäviin kuuluu

- Toteutussuunnitelman päivittäminen ja toteutuksen kokonaisseuranta
- Seurantakäytäntöjen luominen ja niiden käyttöönotto
- Toimenpiteiden koordinointi lakiasianyksikön, ICT:n ja muun asiakkaamme organisaation kesken

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti joko 'Hae nyt' linkin kautta, tai laittamalla CV sähköpostitse osoitteeseen tessi.reispakka@fi.experis.com

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT Resourcing Consultant Tessi Reispakka, 040 183 7863