RAKENNUSTYÖNVALVOJA / ASIANTUNTIJA, Kuopio

Inmeco Oy Rakennuskonsultit on Jyväskylässä 1987 perustettu rakentamisen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Olemme aidosti yksityisessä ja Suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Kuopioon

RAKENNUSTYÖNVALVOJAA / ASIANTUNTIJAA  vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on talonrakennushankkeiden suunnittelun ja rakentamisen johtaminen sekä kiinteistöjen kehittäminen ja rakennuttaminen. Vastaat mm. aikataulutuksista, ohjauksesta, suunnittelusta sekä kustannuksista. Toivomme sinulta talonrakennusalan vahvaa osaamista ja näyttöä projektityöskentelystä.

Työssä menestyminen edellyttää:

- soveltuvaa koulutusta (rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai diplomi-insinööri)
- talonrakennusalan vahvaa kokemusta ja näyttöä projektityöskentelystä.
- eduksi katsomme peruskorjaus osaamisen, englannin ja ruotsin kielitaidon sekä suoritetut alan pätevyydet.

Etsimme henkilöä, joka toimii itsenäisesti ja ottaa vastuun rakennustöiden valvonnan tehtävistä. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia itseohjautuvasti.  Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys ja kustannustehokkuus ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla. 

Tärkeää on, että sinulla on oikea asenne sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus edetä urallasi ja kasvaa yrityksen toiminnan mukana.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mukava ja osaavat työkaverit, hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä nykyaikaiset työvälineet. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2019.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja tehtävässä rekrytoidut suoraan Inmeco Oy:n palvelukseen. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 31.3.2019 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.