MYYNTIKOORDINAATTORI, Vantaa

Resurs Holding konserni tarjoaa Pohjoismaissa pankki- ja vakuutuspalveluja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Resurs Holding on kasvanut nopeasti sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Huhtikuussa 2016 Resurs Holding listautui Tukholman pörssiin ja tällä hetkellä konsernissa työskentelee 750 henkilöä, joista 60 Suomessa, konserniin kuuluvan Resurs Bankin palveluksessa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Toimintamme laajentuessa ja kasvaessa haemme nyt 

MYYNTIKOORDINAATTORIA

back office –tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Technopolis Aviapoliksessa kehäradan varressa moderneissa ja viihtyisissä tiloissa. Työaika on 37,5 tuntia/viikko ma-pe klo 8-17 välillä. 

Tehtävääsi kuuluu ensisijaisesti kumppanuusmyynnin tukitehtävät, kuten myyntivastaavien avustaminen kumppanuuksiin liittyvissä hallinnollisissa sekä sopimusasioissa, asiakasmateriaalien jalkauttaminen ja kumppaneiden asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- aiempaa kokemusta myynnin tuesta tai kaupallisista koordinaattori/assistentti-tason tehtävistä
- palveluhenkisyyttä ja halua auttaa sidosryhmiä
- hyviä kommunikointitaitoja
- aktiivista ja tavoitteellista työotetta
- rohkeutta itsenäiseen päätöksentekoon
- sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi 
- katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen rahoitusalalta

Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin oikeaa asennetta, sekä halua olla mukana yrityksemme kasvussa ja kumppanuusmyynnin kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä rahoitusalan ammattilaisena, kattavan perehdytyksen, osaavat ja mukavat työkaverit sekä energisen työilmapiirin. Koska haluamme, että viihdyt meillä pitkään, tarjoamme henkilökuntaetuinamme aamu- ja välipalat, tuetun työpaikkaruokailun, Supreme Card –luottokortin, edullisen henkilökuntalainan, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, kuntosalin, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja työterveyshuollon. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilöin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.