KUNNOSSAPITOASENTAJA, Sastamala

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme kunnossapitoasentajaa Sastamalaan vakituiseen työsuhteeseen. Työ on keskeytyvää kaksivuorotyötä, lisäksi edellytämme valmiutta satunnaisten viikonloppuvuorojen tekemiseen.

Työnkuvaasi kuuluvat asiakkaan tuotantolaitoksen tuotantolaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävät. Omaat jo kokemusta teollisuuden kunnossapito- ja/tai huoltotöistä. Vianetsintä on sinulle tuttua ja tarvittaessa joustat työn mukana. Taustaltasi olet sähköautomaatiopuolen koulutuksen omaava.

Luonteeltasi olet avoin ja asiakaslähtöinen sekä toimintatavoiltasi ratkaisukeskeinen ja kykenet toimimaan paineen alla. Osaat toimia turvallisesti sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja työskentelet mielelläsi myös osana tiimiä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si www.manpower.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.