CNC-KONEISTAJA, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista
 
CNC-koneistajaa Vaasaan
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- alan koulutusta
- työkokemusta 
- piirustusten lukutaitoa
- reippautta ja omatoimisuutta
- valmiutta toimia itsenäisesti
 
Tarjoamme sinulle viihtyisän työilmapiirin ja mahdollisuuden olla osana omistautuvaa ja pätevää työyhteisöä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.7.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi