CASH HANDLER , Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme pankkialan asiakkaallemme rahankäsittelijää heidän Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoonsa. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työajat ovat pankkipäivinä klo 15.30-17.30. Työt alkavat 7.5. ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Toivomme valittavalta henkilöltä halua ja mahdollisuutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa (1-2 vuotta).

Tehtäväsi pitävät sisällään erilaisia rahansiirtoihin liittyviä toimia, kuten maksujen kirjausta ja täsmäytystä. Tehtävä vaatii näin ollen tarkkuutta ja hyvää keskittymiskykyä. Työn ajoittaisesta hektisyydestä johtuen tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää paineensietokykyä.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi avustavista taloushallinnon tehtävistä tai numeroiden parissa työskentelystä. Odotamme myös Excelin perusosaamista.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn säännöllisillä työajoilla tunnetun pankkialan toimijan palveluksessa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.