CNC-JYRSIJÄ, Vaasa

Kilkanen Oy on kilpailukykyinen ja tehokas koneistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja, joka tarjoaa huippulaatuista koneistusta vaativaan teollisuuteen. Kilkanen on erikoistunut isoihin vauhtipyöriin sekä kokonaisvaltaiseen koneistukseen. Kokemuksen ja osaamisen ansiosta vauhtipyörät ja koneistettavat osat pystytään toimittamaan laadusta tinkimättä, sekä nopeasti että edullisesti. Lisätietoja: www.kilkanen.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

CNC-Jyrsijää Vaasaan

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan koulutus sekä työkokemusta CNC-jyrsinkoneella työskentelystä. Sinulta onnistuu asetusten teko, ohjelmointi ja Fanuc-osaamisen katsomme eduksi. Työntekijänä olet tarkka, huolellinen ja asenne työntekoa kohtaan on hyvä. 

Tarjoamme mahdollisuuden olla osana omistautuvaa ja pätevää työyhteisöä. Sinut perehdytetään tehtävään, työ on 1-vuorotyötä. 

Toimi nopeasti, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 22.10.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.