VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Schetelig-konserni on perheyhtiö, joka palvelee kaikkia puutarha-alan ammattilaisia jo viidennessä polvessa, sillä Oscar Schetelig perusti Oy Schetelig Ab:n jo vuonna 1929. Schetelig-konserni on puutarha-alan monitoimiyhtiö, jonka toiminnot on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Ammattiviljely, Viheralue ja Koti & Puutarha. Näiden alueiden asiakkaina ovat mm. ammattiviljelijät, kuntien ja kaupunkien puisto- ja liikuntatoimesta vastaavat sekä golf- ja urheilukenttien kenttämestarit, viherrakentajat, suunnittelijat ja kiinteistöjen isännöitsijät ja huoltoyhtiöt sekä puutarhan harrastustuotteiden jälleenmyyjät. Konserniin kuluu Schetelig Oy, Oy Ansari-Yhtymä ja Tarha-Tuote Oy ja sekä kaksi ulkomaista tytäryhtiötä Venäjällä ja Slovakiassa. Slovakian yhtiömme toimii myös Unkarissa ja Tsekeissä.

Työpaikan sijainti: 
Vantaa, Espoo, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

Etsimme väkivahvaan huippujengiimme reipasta ja kokenutta

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Päivittäisissä tehtävissäsi huolehdit varastoon saapuvista ja sieltä lähtevistä lähetyksistä. Työhösi sisältyy myös muita monipuolisia esimiehen määräämiä varastotehtäviä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävissäsi vielä ennen joulua!

 

Edellytämme sinulta

vahvaa kokemusta työntömastotrukin käytöstä 

vähintään viiden vuoden kokemusta varastotehtävistä

erinomaista fyysistä kuntoa

erinomaista suomen kielen taitoa 

Arvostamme

varastoalan järjestelmien osaamista

positiivista ja joustavaa asennetta

hyvää rutiininsietokykyä sekä huolellisuutta

hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle

kokoaikaisen ja vakituisen päivätyön

rautaisen työporukan tueksesi

kaupanalan TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi huomioiden

 

Tehtävä täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten kerro meille välittömästi miten hyvin sinä sopisit tähän tehtävään. Valitse vierestä HAE ja rekisteröi ajantasainen cv:si. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Toteutamme haun yhteistyössä Manpowerin kanssa ja sinut palkataan Manpowerin palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.