KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRI, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme Olkiluotoon KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRIÄ (Technical Support Engineer) avustaviin  käyttöönoton työtehtäviin (rakennusten käyttöönotto) OL3:n ko- tarkastusten valmistelussa, tulosaineiston käsittelyssä ja tilanteen seurannassa. 
 
Kyseinen tehtävä on uusi, joka alkaa heti ja kestää 1.6.2019 asti.
 
Valittavalta henkilöltä odotetaan seuraavaa:
 
- Rakennusinsinööri / DI –opiskelija tai tietojenkäsittelyn insinööri
- Hyvä englannin kielen taito
- MS Office ja muiden vastaavien ohjelmien osaaminen
- Kykyä ja halua oppia uutta
 
Tehtävä soveltuu tarkoille ja järjestelmällisille henkilöille, joilta löytyy 1-3 vuoden kokemus vastaavista avustavista (tekninen avustaja / suunnittelija) tehtävistä. 
 
Tämä työtehtävä Olkiluodossa tarjoaa hyvin mielenkiintoisen työympäristön, joka on laajuudessaan, työssään ja lokaatiossaan uniikkia Suomessa työkokemuksesta puhumattakaan. Hae paikkaa välittömästi, mikäli mielenkiintosi heräsi, sillä täytämme sen välittömästi sopivan ehdokkaan löydyttyä.
 
Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi ja hae tätä tehtävää mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Manpowerin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885 tai olli.tossavainen@manpowergroup.fi.