OSTAJA, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme nyt OSTAJAA asiakasprojektiimme Olkiluotoon. Tehtävät alkavat 1.9.2019 ja kestävät 31.12.2020 saakka hyvin jatkomahdollisuuksin. 
 
Kuvaus tehtävistä ja vastuualueista:
- Varaosien hankinta
- Kaupalliset neuvottelut
- Teknisen ja kaupalliset selvitykset
- Tilausten laatiminen
- Toimitusaikavalvonta
- Muut hankintatoimeen liittyvät tehtävät
 
Vaatimukset tehtävään:
- Tekninen tai/ja kaupallinen koulutus (Insinööri, Tradenomi tai muu vastaava)
- Sujuva suomen – ja englanninkielen osaaminen
- Kokemus hankintatoimesta lasketaan eduksi
- 3 – 5 vuoden työkokemus
- Hyvät MS Office taidot (etuna kokemus ERP – ja dokumentaationhallinnan järjestelmistä)
 
Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä maailmankin mittakaavassa uniikissa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä antaa erinomaisen haasteen urakehityksen näkökulmasta ja mahdollistaa työskentelyn osaavassa, kansainvälisessä sekä ammattimaisessa työyhteisössä. 
 
Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää klikkaamalla HAE-painiketta niin pian kuin mahdollista, sillä tehtävä täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Manpowerin rekrytointikonsultti Anne – Mäkilä Kapucu numerosta 040 5622 961 tai Hannu Pelli 040 193 0347
Viimeinen hakupäivä
2019-08-04