SÄHKÖ- / AUTOMAATIOASENTAJA, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Turun talousalueelle SÄHKÖ- / AUTOMAATIOASENTAJAA teollisuuden työtehtäviin kokopäiväiseen työhön.

Työ sisältää hyvin laajalti erilaisia teollisuuden kunnossapidon tehtäviä Turun talousalueella asiakasyritysten luona. Toisinaan pääset kamppailemaan 1960 –luvun koneiden ja toisinaan 2000 –luvun robottien kanssa, joten työ itsessään on hyvin monipuolista ja haastavaa. Sähköautomaatiokoulutus tai muu sähköalankoulutus on välttämättömyys. Tässä työssä on mahdollisuus päästä kehittämään itseään ammatillisesti sekä rakentamaan pidempää uraa yrityksessä.

Etsimämme henkilöt ovat ammattitaitoisia käsistään ja palvelualttiita henkilöitä, jotka ymmärtävät asiakkaiden liiketoiminnan merkityksen. Tässä tehtävässä menestyminen vaatii sosiaalisuutta, loogista päättelykykyä, joustavuutta ja rehellistä otetta työhön. 

Tätä tehtävää kannattaa hakea niin kokeneet konkarit kuin uraansa aloittelevat innokkaat työntekijät. 

Kiinnostuitko?

Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää viimeistään 15.01.2019 mennessä. Alamme käsitellä hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.