CNC-KONEISTAJA, Vaasa

Kilkanen Oy on kilpailukykyinen ja tehokas koneistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja, joka tarjoaa huippulaatuista koneistusta vaativaan teollisuuteen. Kilkanen on erikoistunut isoihin vauhtipyöriin sekä kokonaisvaltaiseen koneistukseen. Kokemuksen ja osaamisen ansiosta vauhtipyörät ja koneistettavat osat pystytään toimittamaan laadusta tinkimättä, sekä nopeasti että edullisesti.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

CNC-KONEISTAJAA Vaasaan

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta:

-    alan koulutusta
-    kokemusta CNC-sorvin käytöstä ja asetusten teosta
-    Fanuc-osaamista
-    piirustusten lukutaitoa
-    joustavuutta ja tarkkuutta
-    ohjelmointitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme mahdollisuuden olla osana omistautuvaa ja pätevää työyhteisöä. Sinut perehdytetään tehtävään, työ on 1-vuorotyötä. Työsuhde on vakituinen.

Toimi nopeasti, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 14.03.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.