FLÖRISTI, Turku

FLÖR Kukka & Puutarha Tarjoamme laadukkaan kukkakaupan sekä puutarhaliikkeen tuotteet ja palvelut. Meillä on kolme liikettä Turun seudulla: Puutarhamyymälä ja kukkakauppa FLÖR Peltola sekä kukkakaupat FLÖR Skanssi - Skanssin ostoskes-kuksessa ja FLÖR Mylly - Myllyn ostoskeskuksessa. Kaikista myymälöistämme on saatavilla ruukkukukat, viherkasvit sekä laaja valikoima ruukkuja ja sisustus-tarvikkeita sekä floristien kukkasidonta- ja vihersisustuspalvelut. FLÖR Peltolan myymälästä saa myös puutarhamyymälän tuotteet ja palvelut – puut, pensaat, perennat, kausikukat, ulkoruukut, mullat ja tarvikkeet sekä pihasuunnittelua, viherrakentamista ja viherkasvien suunnittelu- ja hoitopalvelut.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Oletko sinä etsimämme FLÖRISTI

Etsimämme FLÖRISTI on motivoitunut FLORISTI tai KUKKASIDONTATAITOINEN osaaja.

Häneltä löytyy seuraavia ominaisuuksia: 
- asiakkaan odotukset ylittävää asiakaspalvelutaitoa
- oma-aloitteisuutta
- soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta
- raikkaita ideoita
- luovuutta
- esteettistä silmää
- ahkeruutta ja hyvää asennetta
- joustavuutta 

Muihin työhön liittyviin asioihin annamme koulutusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa. Työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuihin myymälän aukioloaikojen puitteissa. 

Työpaikka vaihtelee sopimuksen mukaan Turun talousalueen toimipisteissä, joissa pääset toimimaan uusissa ja moderneissa työympäristöissä. Työ sopii hyvin alan opiskelijalle tai muuten työtehtävät osaavalle henkilölle.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Esko Saurio puh. 040-647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.