PAYROLL ADMINISTRATOR, Helsinki

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Työllämme rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöille, joissa toimimme.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme henkilöä tunnetulle asiakkaallemme Helsingin keskustaan

PAYROLL ADMINISTRATOR - tehtävään. 

Palkanlaskennan asiantuntijana vastaat päivittäisistä palkanlaskennan rutiineista osallistuen samalla asiakkaamme palveluiden ja toimintatapojen jatkuvaan kehitystyöhön. Suoriudut itsenäisesti vastuullisista palkkahallinnontehtävistä, mutta pääset myös ylittämään itsesi tiiviissä yhteistyössä mahtavien työkavereiden ja kiinnostavien asiakkaidemme kanssa. Tehtävä on alkuun 6 kuukauden määräaikaisuus Manpowerin kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle hyvin suoritetun ajanjakson jälkeen. 

Arvostamme

-  aktiivista kehitysotetta ja kykyä kyseenalaistaa nykyisiä ratkaisuja
-  laaja-alaista ymmärrystä liiketoiminnasta

- kokemusta moniyritysympäristöstä katsotaan suureksi eduksi

Toivomme sinulta

-  tehtävään sopivaa kaupallistakoulutusta (esim. tradenomi, merkonomi)
-  vahvaa kokemusta palkanlaskennasta

-  erinomaista TES lukutaitoa
-  asiakaspalveluhenkisyyttä sekä taitoa löytää sopivat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin

Työntekijänä toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Omaksut uusia järjestelmiä ja sovelluksia ketterästi etkä pelkää uusia tehtäviä. Toivomme sinulta hyvää englanninkielentaitoa. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan välittömästi, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.