SOVELLUSARKKITEHTI, Helsinki

Fujitsu on yksi maailman suurimmista IT-yrityksistä. Missiomme on "Shaping tomorrow with you”. Olemme johtava kaupan toimialan tietojärjestelmien ja palveluiden toimittaja globaalisti ja mukana muovaamassa asiakkaidemme tulevaisuutta missiomme mukaisesti. Fujitsulla on Suomessa kaupan toimialaohjelmistojen osaamiskeskus (Center of Excellence), joka on tärkeä osa globaalia verkostoamme, ja asemamme Suomen markkinoilla on huippuluokkaa. Meillä on asiakkaana yli 500 kauppayritystä mukaan lukien Suomen suurimmat kauppaketjut, joille rakennamme uusia ratkaisuita kohti digitaalista tulevaisuutta.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Helsingin toimipisteeseemme aktiivista ja motivoitunutta

SOVELLUSARKKITEHTIÄ

vähittäiskaupan alan järjestelmien suunnittelu- ja kehitystyöhön. 

Tehtävässä vastaat sovellusratkaisuiden määrittelystä ja arkkitehtuurin suunnittelusta suomalaisille kaupan alan yrityksille sekä kansainvälisille asiakkaillemme. Tuet osaamisellasi myyntiä myyntihankkeissa ja osallistut aktiivisesti asiakasyhteistyöhön. Toimit vastuullisessa roolissa projekteissamme. Osallistut myös katselmointeihin ja opastat sovelluskehittäjiä. Roolisi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan; halutessasi voit osallistua myös koodaukseen.

Menestyäksesi roolissa sinulla tulisi mielellään olla jo hieman kokemusta sovellusarkkitehdin roolissa toimimisesta. Toisaalta jos olet kokenut sovelluskehittäjä ja oma kiinnostus on seuraavaksi arkkitehdin roolissa, voi tämä olla myös sopiva tausta. Asenne ratkaisee! Toivomme sinulta modernien sovellusarkkitehtuurien tuntemusta (eg. microservices architecture). Sinulla on kykyä kuvata asiakkaan liiketoimintatarpeet sovelluksen toiminnaksi tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Omaat vahvaa kokemusta ja osaamista olio-ohjelmoinnista ja Microsoftin sovelluskehitysvälineistä, -ympäristöistä ja –tekniikoista (.NET, Visual Studio, C#, WPF, SQL Server, TFS). Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä ketterästä sovelluskehityksestä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Lisäksi arvostamme osaamista pilvipalveluiden tuottamisesta, mobiiliratkaisuista sekä Azure DevOpsista. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan osaavassa työyhteisössä sekä globaalin ja pitkäjänteisen yrityksen mahdollisuudet. Meillä on vahva asema Suomessa, vakaat ja pitkät asiakassuhteet sekä paljon pitkän tähtäimen sovelluskehitystä tehtävänä nyt ja tulevaisuudessa. Saat mahdollisuuden vaikuttaa asioihin sekä joustavat työnteon puitteet. Meillä on luottamukseen perustuva työilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 21.2.2019 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.