Suomenkielinen asiakaspalveluvastaava, Tallinn, Estonia

Asiakkamme Linde Group on yksi maailman johtavista kaasuja sekä niihin liittyviä järjestelmiä ja palveluja toimittavista yrityksistä. Konserni työllistää noin 63 500 työntekijää yli 100 maassa, ja sen liikevaihto vuonna 2014 oli 17,047 miljardia euroa. AGA kuuluu Linde Group -konserniin ja on johtava kaasualan yritys Pohjoismaissa ja Baltiassa. AGA tarjoa kattavan valikoiman teollisuus- ja erikoiskaasutuotteita, palveluita sekä teknistä tukea asiakkaiden tarpeisiin.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme innokkaita asiakaspalveluhenkilöitä liittymään kansainvälisten asiantuntijoiden joukkoon tekemään töitä tunnetulle yritykselle joka tukee henkilöstönsä henkilökohtaista kasvua ja kehitystä.

Suomenkielinen asiakaspalveluvastaava

Etsimme ihmisiä elämän eri osa-alueilta vahvistamaan joukkoamme. Kielitaitosi on tärkein valintakriteerimme, edellytämme erittäin hyvää englannin ja suomen kielen taitoa ja eduksesi on myös aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä

Tehtävänäsi on tarjota laadukasta ja positiivista asiakaspalvelua joko puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelutiimimme sijaitsee Tallinnassa AGA Business Centerin toimistossa ja työt suoritetaan normaalityöaikana.

Tarjoamme hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä työympäristössä. Työ on kiinnostavaa ja sitä tehdään vakaassa yrityksessä jossa edistetään innovatiivisten ja modernien teknologioiden käyttöä. Kaikki tarvittava koulutus järjestetään työpaikalla, työympäristö on nykyaikainen¬† ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Tallinnassa.

Älä odota kauempaa vaan hae NYT käyttäen alla olevaa hakemuslinkkiä.

https://directch.com/MPESTSuomenkielinenasiakaspalveluhenkilo?source=On-Line

Jos tarvitset lisätietoa tai sinulla on työtehtävästä jotain kysyttävää? Ota yhteyttä Manpower Estonia toimistoon, puhelin +372 630 6565