TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI, Raisio

Trafomic Oy on Raisiossa toimiva vuonna 1983 perustettu vakavarainen yli 50 henkilön yritys. Olemme kasvaneet ja kansainvälistyneet tasatahtia muun suomalaisen sähkö- ja elektroniikkateollisuuden kanssa. Aloitimme muuntajilla ja muilla induktiivisilla komponenteilla, nyt tuotevalikoimamme on huomattavasti laajempi.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Raisio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Roolimme muuttuessa yhä enemmän komponenttivalmistajasta isompien kokonaisuuksien suunnittelijaksi ja kehittäjäksi etsimme joukkoomme

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ 

Innostutko uusien teknisten ideoiden suunnittelusta ja testaamisesta? Haemme joukkoomme tekniikkaan intohimolla suhtautuvaa keksijää, joka palaa halusta kehittää ja suunnitella uusia tuotteita nykyaikaisen tehoelektroniikan tarpeisiin. Sähköteknisen osaamisen lisäksi arvostamme 3D suunnittelukokemusta.

Ketterässä ja kompaktissa organisaatiossa pääset aidosti vaikuttamaan tulevaan tuotekategoriaan ja työnkuvasi on monipuolinen. Toimit läheisessä yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa, jolloin olet koko ajan ajanhermoilla, mitä alalla tapahtuu. Vaikka työn pääpaino on tuotekehityksessä ja suunnittelussa, et kaihda myöskään rutiininomaisia tehtäviä. 

Jotta olet toivomamme osaaja, sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisista tehtävistä ja tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Suhtaudut työhön sopivalla vakavuudella ja sinulla on kaupallista ajattelua. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä yhteistyötaitoja sekä yrityksen sisällä että asiakasrajapinnassa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää ja olla aidosti vaikuttamassa yrityksen tuotevalikoimaan. Trafomic Oy:n toiminnan pohjana ovat tiimityö, laatu ja panostus asiakaspalveluun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Kilpailukykymme on aina perustunut vankkaan tekniseen osaamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831; varmimmin tavoitettavissa ma 12.2. klo 12-13 ja pe 16.2 klo 10-11.

Hae tehtävää 25.2.2018 mennessä rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI, Raisio.  

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.