TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ, Vöyri

Oy Scansolo Ab on CNC-koneistuksen ammattilainen Vöyrillä. Scansolo valmistaa Vöyrin tehtaallaan mittatarkkoja koneistuskappaleita sekä hitsausrakenteita asiakkailleen teknologiateollisuuteen. Scansolon tuotannon kulmakivenä on tehdä monimutkaisesta yksinkertaista – mittatarkasti. Lisätietoja: www.scansolo.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Vöyri, Isokyrö, Kauhava, Mustasaari, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme reipasta

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Vöyrille

Työtehtäviisi kuuluu puristintyöt, kokoonpano, poraus, sorvaus, pakkaus ja muut työnantajan määräämät tehtävät.

Löytyyhän sinulta aktiivista otetta työhön, olet myös joustava, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Toivomme aiempaa kokemusta konepajatyöskentelystä ja katsomme eduksi trukkikortin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mukavan työyhteisön.

Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työ on 1-vuorotyö ma-pe, mutta edellytämme valmiutta vuorotyöhön.

Toimi nopeasti! Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 19.9.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Sales Manager Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.