KOKOONPANIJA, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme reippaita ja oma-aloitteisia

KOKOONPANIJOITA Vaasaan

Pääasiallisena työtehtävänäsi on kokoonpanotyö, mutta työhön kuuluu myös mm. pellin ja villan leikkaamista ja muita sinulle määrättyjä tehtäviä. Työ vaatii sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta. Jos olet lisäksi näppäräsorminen ja sisäistät ohjeet vaivatta, olet hakemamme henkilö. 

Katsomme eduksi vastaavan työkokemuksen. Oletko särmännyt tai löytyykö sinulta kokemusta rakennusalalta tai koneistuksesta, nämä voivat olla avuksi. Tärkeintä tehtävässä kuitenkin on, että työkalut pysyvät käsissä ja asenne on kunnossa! 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja tehokkaassa työympäristössä. Bonuksena saat mukavat työkaverit. 

Työ on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työ on 2-vuorotyötä. 

Toimi nopeasti! Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 23.4.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi