ICT - ASENTAJA, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki, Rauma
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, IT
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme nyt ICT - ASENTAJAA asiakasprojektiimme Olkiluotoon IT – tiimiin. Tehtävät alkavat mahdollisimman pian ja projektin arvioitu kesto on yksi vuosi hyvin jatkomahdollisuuksin. 

Keskeiset tehtävät:

ICT – laitteiden ja tilojen lähituki sisältäen:

- ICT – laite ja ohjelmistoasennukset
- Laite & ohjelmistovikojen selvitykset
- Laite & ohjelmatoimitukset
- Laite & ohjelmistopoistot
- Palvelupyyntöjen vastaanotto, ratkaisu ja dokumentointi
- Tarvikehankintojen suorittaminen

Odotamme hakijoilta:

- Soveltuvaa koulutustaustaa (datanomi tai vastaava)
- Asiakaspalvelutaitoja
- Aikaisempi vastaava kokemus katsotaan eduksi
- Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Manpowerin rekrytointikonsultti Anne – Mäkilä Kapucu numerosta 040 5622 961 tai Hannu Pelli 040 193 0347

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää klikkaamalla HAE-painiketta niin pian kuin mahdollista, sillä tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.