TALOUSHALLINNON VASTAAVA, Parainen

TunturiTec Oy on vuodesta 1986 lähtien toiminut monipuolinen kone- ja sähköalan tuotanto- ja palveluyritys. Paraisilla sijaitsevat yli 2000 m²:n tuotantotilat käsittävät monipuoliset ja modernit tuotantokoneet ja –laitteet. Yrityksemme työllistää 25 alan ammattilaista. Yrityksemme avainliiketoimintaa ovat asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjen korkealaatuisten tuotteiden valmistus sekä asiakaslähtöiset ratkaisut. Valmiuksiimme kuuluu myös pienten sarjojen tuotanto mittatilauksena. Liiketoimintamme perustana ovat korkea laatu, luotettavat toimitukset ja ennen kaikkea tyytyväinen asiakas. Lisätietoa yrityksestämme: www.tunturitec.com

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Parainen
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

TALOUSHALLINNON VASTAAVAA

Tehtäviisi kuuluu taloushallinnon rutiinitehtävät kuten myynti- ja ostoreskontra sekä palkanlaskenta. Huolehdit verovelvoitteista ja toimit yhteyshenkilönä tilitoimistoon. Vastuullesi kuuluu myös taloushallinnon prosessien kehittäminen mm raportoinnin osalta. Olet mukana laatujärjestelmätyöskentelyssä, joten aikaisempi kokemus laatujärjestelmistä katsotaan eduksi.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Siedät tarkkuutta vaativia päivittäisiä rutiineja ja ymmärrät yrityksen taloushallinnon prosesseja ja rahaliikennettä. Sinulla on liiketoiminnallista näkemystä ja halua kehittää prosesseja. Otat vastuun omasta tehtäväkentästäsi kokonaisvaltaisesti ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Uskallat tarttua rohkeasti asioihin ja osaat priorisoida tehtäviäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa tietoteknistä osaamista. Olet tottunut käyttämään erilaisia järjestelmiä ja Microsoft Officen ohjelmat on sinulla hyvin hallussa. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi. Ruotsin osaamisen katsomme vahvasti eduksesi. Työsuhdeasioiden ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen tuntemisen katsomme eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa on mahdollista päästä kehittymään ja kehittämään.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831 to 22.6. klo 14-15 ja ma 26.6. klo 10-11.

Hae tehtävää 30.6. mennessä rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään TALOUSHALLINNON VASTAAVA, Parainen.  

Haastattelut alkavat mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana, joten hae paikkaa mahdollisimman pian.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.