MYYNTIASSISTENTTI, Espoo

Import Numero 1 Oy on yli 30 vuotta toiminut laadukkaiden ravintola-, majoitus- ja laitosalan erikoistekstiilien maahantuojana. Oman No Problem Textiles - tuotemerkin lisäksi valikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset kuluttajille suunnatut vuodetekstiilit, kuten Hoie of Scandinavia -peitot ja tyynyt, Velfont-patjansuojat ja nesteenpitävät Respira-lakanat sekä Conforal-nesteenpitävät Tencel-lakanat.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Import Numero 1 Oy:lle MYYNTIASSISTENTTIA toimimaan myynnin tukena ja asiakassuhteiden kokonaisvaltaisen hoitamisen parissa. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Import Numero 1:n työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Espoossa. 

Tehtäviisi kuuluu
- yhteydenpito asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse
- tarjousten tekeminen ja jälkimarkkinointi
- lisämyynnin toteuttamista jo olemassa olevilta asiakkailta
- markkinoinnin tehtäviä sisältäen verkkosivujen ja verkkokaupan (www.sisustus1.fi) ylläpitämisen
- osallistuminen perheyrityksen arjen monipuolisiin työtehtäviin

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kokemusta myynnin tuen tehtävistä
- asiakaspalveluhenkistä ja kaupallista asennetta
- kiinnostusta sisustusmateriaaleihin ja halua oppia alan tuotteista
- MS Office –ohjelmien sujuvaa hallintaa
- äidinkielentasoista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista
- oma-aloitteisuutta ja organisointitaitoa
- kokemus verkkosivujen päivittämisestä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinoinnissa katsotaan eduksi 

Tarjoamme monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät korkealaatuisten tuotteiden parissa suomalaisessa perheyrityksessä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.