MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Kaarina

Okartek on tunnettu suomalainen muovialan sopimusvalmistaja. Tuotantomme jakaantuu kahteen pääalueeseen ruiskuvaluun ja lämpömuovaukseen. Olemme toimineet yli 30 vuotta suomalaisen muovituote-valmistuksen kärjessä. Kokemus sekä tietotaito ovat vahvuuksiamme siinä missä laaja ja moderni konekantakin. Liikevaihtomme vuonna 2017 ylitti 12 milj. euroa ja henkilökuntaa yhteensä noin 70 henkeä. Vuodesta 2005 lähtien Okartek Oy on ollut osa Etola-yhtiöitä. Konserni on teollisuustuotteita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritys, jonka kokonaisliikevaihto on n. 413 milj. euroa.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Kaarina
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1
 
Okartek hakee nyt 
 
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 
 
vakituiseen työhön, vastuullisiin teknisen projektimyynnin tehtäviin. Työssäsi vastaat itsenäisesti asiakkuuksistasi, ensi kontaktista tuotesuunnittelun tukeen yhdessä suunnitteluinsinöörien kanssa, aina tuotteen saattamisesta tuotantoon saakka. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset siis teknistä ajattelutapaa, mutta ennen kaikkea vahvaa kaupallisuutta ja myyntinälkää. Olemassa olevien asiakkuuksien hoidon ohella teet aktiivista uusasiakashankintaa. Suomalaisen teollisuuden tuntemus sekä myyntikokemus alihankinnan ja sopimusvalmistuksen parissa ovat ehdottomasti etu menestyäksesi tässä työssä. 
 
Työotteeltasi olet innovatiivinen, itsenäinen asiantuntija hyvillä ihmissuhde- ja tiimityötaidoilla. Työn sijainti on Kaarinassa, toimialueesi koko Suomi. Sinulla on oma auto käytettävissäsi työmatkoihin kotimaassa.
 
Tehtävissä menestyminen edellyttää
- soveltuvaa koulutusta (trad./tekninen AMK) ja kokemusta B2B-myynnistä
- vahvasti kaupallista myyntiotetta sekä teknistä hahmotuskykyä
- vakuuttavuutta, itsenäistä työotetta, yhdistettynä erinomaisiin tiimityötaitoihin
- sujuvaa englannin kielen taitoa
 
Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja vastuullisen myyntipäällikön tehtävän Suomen johtavalla muovialan sopimusvalmistajalla, kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen, sekä upeat mahdollisuudet oppia mielenkiintoinen toimiala ja tuote alan pitkäaikaisen toimijan ja ammattilaisten perehdytyksessä – ja tätä kautta luoda pitkiä kestäviä asiakassuhteita.
 
Hae tehtävää
6.4. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Myyntipäällikkö, Okartek” -kautta. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Group Oy:n rekrytointikonsultti Kati Tuominen p. 050 390 9787, parhaiten tavoitettavissa ma 19.3. klo 8:30-9:30 sekä 21.3. klo 15-16.

 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.