HUOLTOMEKAANIKKO, Oulu

”Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.”

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Huoltomekaanikko Ouluun

Haemme huoltomekaanikkoa Oulun alueelle asiakkaidemme tiloissa tapahtuvaan trukkien huolto- ja korjaustyöhön. Sinulla on oma-aloitteinen ja innostunut asenne, itsenäinen ja varma työote sekä halu asiakkaiden laadukkaaseen palveluun.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta sekä mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta. Hallitset kirjallisen teknisen englannin kielen ja sinulla on IT-perustaidot.

Katsomme eduksi työkokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta sekä sähkötekniikan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn sekä motivoituneet ja mukavat työkaverit. Haluamme sinusta aktiivisen ja luotettavan tekijän tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä hyvän ammattitaitosi ylläpitoon ja kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti .Päivi Lahdenperä 040 3572501 paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi

Rekisteröi hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.8.2018 mennessä sivullamme www.manpower.fi. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.