METALLIALAN TYÖNTEKIJÄT, Kokkola

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Kokkola, Pietarsaari
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsitkö metallialan työtä?

Haemme metallimiehiä ja-naisia monipuolisiin metallialan tehtäviin asiakasyrityksiimme Kokkolan ja Pietarsaaren alueella.

Tarvitsemme asentajia, TIG- ja alumiinihitsaajia sekä ohutlevyosaajia eri mittaisiin projekteihin maaliskuun lopusta syksyyn asti. Sopiva tausta työhön on metallialan koulutus ja/tai aikaisempi kokemus metallialan töistä. Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi tarkemmin.

Sinulla on metallialan taustan lisäksi motivoitunut asenne työntekoon, olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Onhan sinulla myös voimassaolevat tulityö- ja työturvallisuuskortit?

Tunnistitko itsesi? Hae paikkoja heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.3.2018 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

 

Viimeinen hakupäivä
2018-03-25