METALLIALAN TYÖNTEKIJÄT, Kokkola

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Kokkola, Pietarsaari
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
4

Haemme metallialan osaajia monipuolisiin metallialan tehtäviin asiakasyrityksiimme Kokkolan ja Pietarsaaren alueella.

Sujuuko hitsaushommat sulavasti? Vääntyykö pelti? Onnistuuko koneistukset? Vai olisiko muut asennukset ominta alaasi?

Haemme asentajia, hitsaajia sekä ohutlevyosaajia eri mittaisiin projekteihin heti ja 15. päivä. Sopiva tausta työhön on metallialan koulutus ja/tai aikaisempi kokemus metallialan töistä. Omasta mielestä pätevän ja töistä kiinnostuneen kannattaa olla yhteydessä muutenkin, jos työkalut pysyy käsissä. 

Ota reippaasti yhteyttä ja kerro osaamisestasi tarkemmin.

Voimassaolevat tulityö- ja/tai työturvallisuuskortit on eduksi.

Tunnistitko itsesi? Hae paikkoja heti, sillä paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 17.5.2018 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta, tai vaihtoehtoisesti laita hakemus sähköpostitse: kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki: kirsi.palomaki@manpowergroup.fi